Käsinkirjoitetut fontit ja kauno kirjain fontit

Parhaat ilmaiset käsinkirjoitetut ja kaunokirjoitetut fontit (ääkkösillä)

Jos haluaa projektin, kutsukortin tai verkkosivun näyttävän autenttisemmalta ja tyylikkäämmältä, voi siihen lisätä käsinkirjoitetun tyylin. Kyseisenkaltaisia fontteja ei kuitenkaan oletukselta löydy käyttöjärjestelmistä vaan ne pitää ladata verkosta.

Me teimme tämän työn puolestasi ja listasimme alle aidoimmat ja tyylikkäimmät käsinkirjoitetut fontit, sekä kaunokirjoitetut fontit joita verkosta löytyi ilmaiseksi. Toisin kuin monissa muissa sivustoissa, kaikissa tämän listan fonteissa toimii myös umlautit eli ääkköset moitteetta.

Lisäsimme jokaisen fontin kohdalle esimerkkikuvan jotka sisältävät lyhyen tekstin ja pangrammin, eli lauseen joka sisältää mahdollisimman monta eri aakkosta.

Jos et ole ennen asentanut uusia fontteja tietokoneellesi, tarkista tämä ohjeemme uusien fonttien asentamiseen.

Huom!

Kaikki tämän listan fontit sisältävät lisenssin niin omaan, kuin kaupalliseenkin käyttöön ilman lisämaksuja, joten voit käyttää kaikkia tämän listan fontteja missä tahansa projektissa ilmaiseksi.

Large Separator Cloud

Parhaat ilmaiset käsinkirjoitetut fontit

Alle listasimme parhaat löytämämme fontit, jotka näyttävät kuin olisit kirjoittanut ne kynällä tai piirtoalustalla, ja jotka antavat hyvin henkilökohtaisen loppusilauksen projektille kuin projektille. Kaikkia listan fontteja voi käyttää esimerkiksi missä tahansa tekstinkäsittelyohjelmassa. Fontti on tietysti vain fontti, eli kirjaimet ovat pelkkiä ’kuvia’, joten täysin aidon näköistä tekstiä on turha hakea. Tällöin kannattaa etsiä tekoälyllä generoituja fontteja, joista täytyy maksaa sanamäärän mukaan.

Small Blue Double Sided Cloud Separator

Grape Nuts

Grape Nuts Käsinkirjoitettu Fontti

Grape Nuts fontti on saanut inspiraationsa saman nimisistä amerikkalaisista muroista ja on todella helppolukuinen ja tyylikäs käsinkirjoitettu fontti. Gapre Nutsia voinee käyttää myös pääfonttina pidemmissä teksteissä selkeytensä ansiosta.

Small Blue Double Sided Cloud Separator

Reenie Beanie

Reenie Beanie Käsinkirjoitettu Fontti

Reenie Beanie lisää vielä enemmän omaa vivahdettaan tekstin joukkoon ja näyttää vapaammalta, säilyttäen kuitenkin selkeän luettavuuden. Sopii paremmin lyhyisiin teksteihin jotka tarvitsevat persoonallista lisää.

Small Blue Double Sided Cloud Separator

Over the Rainbow

Over the Rainbow Käsinkirjoitettu Fontti

Over the Rainbow on käsinkirjoitetuista fonteista omalaatuisin joka myös tekee siitä hyvin autenttisen näköisen muihin verrattuna. Ei sovi pääfontiksi pitempiin teksteihin, sillä nopeatempoinen luettavuus kärsii pidemmillä teksteillä.

Small Blue Double Sided Cloud Separator

Daniel

Daniel Käsinkirjoitettu Fontti

Daniel on todella tyylikäs fontti varsinkin allekirjoituksiin ja kommenttiteksteihin. Fontti näyttää hyvin ammattimaiselta ja viralliselta lyhyissä teksteissä, mutta sopii hyvin myös muihin design-kokonaisuuksiin.

Small Blue Double Sided Cloud Separator

Gunny

Gunny Käsinkirjoitettu Fontti

Gunny on myös hyvin omalaatuinen fontti jota on vaikea kuvailla. Se on omiaan lyhyisiin ja pidempiinkin tekstikokonaisuuksiin, mutta suoraviivaisuutensa takia ei sovi logoihin yhtä hyvin kuin aikaisemmat fonttivaihtoehdot.

Large Separator Cloud

Parhaat ilmaiset kaunokirjoitetut fontit

Nämä fontit ovat kaunokirjasimilla luotu, mutta omaavat myös käsinkirjoitetun tunteen. Nämäkin fontit ovat täysin ilmaisia kaikkiin käyttötarkoituksiin ja luovat niin tyylikkäät kuvat, kortit kuin verkkosivustotkin. Fontit näyttävät hyviltä myös kaiken kokoisina eivätkä menetä luettavuutta heti.

Small Blue Double Sided Cloud Separator

Kristi

Kristi Kaunokirjoitettu Fontti

Kristi on listan ensimmäinen kaunokirjasin fontti, mutta se on varsin lähellä myös käsinkirjoitettua, sillä suurin osa kirjaimista on erillään toisistaan. Kristi on silti siisti ja kohtuullisen helppolukuinen vaihtoehto joka tekee siitä mainion valinnan moneen eri tarkoitukseen.

Small Blue Double Sided Cloud Separator

Alex Brush

Alex Brush Kaunokirjoitettu Fontti

Alex Brush on listan ehdottomasti siistein kaunofontti joka sopii todella hyvin erityisesti juhlallisiin projekteihin tai kutsukirjeisiin. Tämä fontti on asiallinen eikä yritäkään luoda käsikirjoituksen tunnelmaa. Jos siis haet siistiä ja asiallista kaunokirjoitusta, on tämä fontti ehdoton ykkösvalinta.

Small Blue Double Sided Cloud Separator

Black Jack

Black Jack Kaunokirjoitettu Fontti

Black Jack on vapaampi mutta tyylikäs fontti joka luo persoonallisemman tunnelman, pitäen silti kiinni selkeästä luettavuudesta. Tämä fontti on monen suosikki sillä se yhdistelee käsikirjoitettujen fonttien ja kaunokirjallisuuden parhaita puolia yhteen tyylikkääseen ilmaiseen fonttiin.

Small Blue Double Sided Cloud Separator

Beth Ellen

Beth Ellen Kaunokirjoitettu Fontti

Beth Ellen on ehdottomasti uniikein kaunokirjoitusfontti, joka näyttää myös hyvin käsin kirjoitetulta. Tämä fontti sopii mihin tahansa epäviralliseen tarkoitukseen ja varsinkin kirjeisiin tai muihin grafiikoihin. Fontin ainoa ongelma tuntuu olevan pienen R-kirjaimen kohdalle jäävä väli, mutta jos se häiritsee, voi sen korjata ainakin graafisissa projekteissa kuvankäsittelyohjelmalla varsin helposti.

Small Blue Double Sided Cloud Separator

Ms Madi

Ms Madi Kaunokirjoitettu Fontti

Ms Madi on myös yksi laadukkaimmista kaunokirjoitusfonteista joka näyttää todella hyvältä kirjeissä ja kutsuissa, eikä se ole ihan yhtä virallisen näköinen kuin Alex Brush, joka tekee siitä monen tarkoitukseen paremman valinnan. Ms Madi on myös yksi mukavimmista kaunofonteista luettavuuden kannalta.

Jos et löytänyt näistä kaunokirjoitetuista fonteista täydellistä vaihtoehtoa projektiisi, mutta olet nähnyt hienon fontin mainoksessa tai kuvassa, tarkista ohjeemme fontin tunnistamiseen kuvista, niin voit ottaa saman fontin käyttöön omaan projektiisi.

Scroll to Top